Hyppää sisältöön

Torstai 4.10. – 4.11.


Aamukirjoituksia  To > klo 9 – 10

Aamukirjoituksia on juuri sinulle tarkoitettu hetki kirjoittaa !Ryhmässä sana on vapaa ja tyyli jokaisen oma, kirjoitetaan hetkestä tästä tai siitä mikä mieleen juolahtaa. Ryhmä kokoontuu joko Kajolla tai sitten jossain muualla. Paikka ilmoitetaan Kajon infokanavissa.

Aamukahvit Torstai  >  klo 10 – 11

Aloitetaan päivä kahvikupin tai teemukin ääressä jutustellen ja kuulumisia vaihdellen. 

Makrame To > klo 11 – 13   Kajon siipi

Laukkuja, vöitä, korvakoruja, sipulipusseja, avaimenperiä, seinävaatteita, mattoja. Vain taivas on rajana, mitä kaikkea makrameetekniikalla voi tehdä. Se on vanha ja monipuolinen solmeilutekniikka, jolla voi tehdä erilaisia käsitöitä.

Miniatyyrimaalaus  To > klo 12.15 – 13.45

Miniatyyrimaalausta kaiken tasoisille maalaajille, niin veteraaneille kuin kokemattomille ja kaikille siltä väliltä.Tarkoituksena on maalata noin peukalon kokoisia ukkoja, ja pienoismalleja (toisinaan).  Maalit, mallit ja pensselit tarjotaan

Suljettu osasto To > klo 14-16.  (ryhmä on suljettu)

Bändisoittoa pidempään musisointia harrastaneille. Ryhmään osallistuminen vaatii sitoutumista. Ryhmän on mahdollista käydä pienillä keikoilla. Ryhmä on suljettu, vapaita paikkoja voi kysyä Katjalta 044 720 2599 / katja.luukkonen@sosped.fi

Lukemattomia tarinoita To >  klo 14 – 16

Kajon siivessä luetaan ääneen erilaisia tekstejä, runoja, esseitä, proosaa, novelleja, kolumneja, aforismia, ajatelmia … Voit tulla kuuntelemaan tai lukemaan ääneen, omia kirjoitelmia tai sitten toisten. Ryhmässä ehkä myös kirjoitetaan inpiraation iskiessä. 

Lajikokeilut  To >  klo 14 – 16

Lajikokeiluja vaihtelevilla teemoilla, jotka ilmoitetaan Kajon kävijöiden Whatsappiryhmässä ja somekanavilla.Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Eslin hallinnoiman ”Seurassa – ei syrjässä”- hankkeen kanssa.