Hyppää sisältöön

Tirkistys Kajon ikkunasta

Yleinen

Sisustussuunnittelijan näytönpaikka

Sisustussuunnittelijan ammattitutkintoa suorittavana opiskelijana etsin näyttöpaikkaa. Kajo sattui tulemaan esiin äitini kautta: Sinne oli mahdollista tehdä näyteikkunan stailaus.

En ollut ennen näyttöä kuullut paikasta ja se yllättikin positiivisesti. Kajosta löytyy keittiö, bändistudio, pelihuone ja yleistila. Kajossa järjestetään monipuolisesti kulttuuriin liittyviä ryhmiä ja tempauksia, kuten esim. musisointia, taidetta, retkeilyä ja tanssimista. Näyttöä tehdessäni pääsin ihastelemaan useita eri taideteoksia ja tutustumaan Kajon toimintaan ja sen ohjaajiin. 

Ajaton ja virkistävä värimaailma

Löysin Kajon näyteikkunaa varten ajattoman ja virkistävän värimaailman, joka koostuu toisistaan eroavista maalauksista ja käsintehdyistä kukista. Sain paljon auttavia käsipareja Kajossa käyviltä henkilöiltä. Heihin oli todella helppo tutustua ja tunsin itseni tervetulleeksi.

Kajon ohjaajat, Sari ja Katja, kannustavat kenet tahansa mukaan paikan toimintaan ja ottavat mielellään vastaan uusia ihmisiä. Vaikka itse olinkin Kajossa lyhyen ajan, tunsin silti itseni ohjaajien innostavien ja ideoita pursuavien luonteiden kautta mukaan otetuksi.

Tulkaa itse katsomaan

Tulkaa siis ihailemaan Kajon uutta näyteikkunaa, osallistumaan sen järjestämään toimintaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin lämpöisessä ilmapiirissä! Nuppu