Hyppää sisältöön

Tiistai 4.10.-4.11.

Aamukahvit Tiistai > klo  10 – 11 

Aloitetaan päivä kahvikupin tai teemukin ääressä jutustellen ja kuulumisia vaihdellen. 

YHTEISÖKOKOUS Ti > klo 11 – 11.25

Keskustellaan Kajon ajankohtaisista asioista ja muista esiinnousevista teemoista. Osallistua myös Discordissa ”yleinen höpinä” – puhekanavalla. Kokousten muistiot löytyvät Discordista #yhteisökokous-tekstikanavalta.

LEMPIPAIKKANI Ti > klo 11.30 – 12.15

Mikä on sinun maisemasi, lempipaikkasi, jonka haluat säilyttää tulevaisuudessa?
Miksi tämä paikka on sinulle tärkeä? Mitä pitäisi tehdä, jotta tämä paikka säilyisi tulevaisuudessa sellaisena, kuin koet sen nyt? Kajon kävijät haastetaan kuvaamaan ja äänittämään, kirjoittamaan. Materiaalia tarvitaan videoteosta varten, joka esitetään Aurora -tulevaisuustapahtumassa Levillä 18.11.2022.  Ajatuksena on saada nuorten ääni kuuluviin eri puolilta Suomea.Tämän haasteen takana on Aki Lintumäki, kajolaisille tuttu Saapas-seikkailusta.

ÄÄNESSÄ Ti > klo 12.30 – 13.30

Nyt on mahdollisuus tutustua omaan ääneen. Ryhmässä tunnustellaan omaa ääntä ja hengittämistä. Miten omalla äänellä voi ilmaista itseään erilaisilla tavoilla ja vapauttaa tunteita? Miten tottua siihen, ettei aina tarvitse olla hiljaa? Osallistuaksesi ryhmään sinun ei tarvitse osata laulaa tai olla musikaalinen.

ARKI ON DRAAMAA Ti  >  klo 14 – 16 Mikkelin Teatterin klubi

Mikkelin Teatterin klubilla kokoontuva ryhmä, jossa on mahdollisuus perehtyä teatterin tekemisen eri osa-alueisiin – kokeilla, harjoitella, ylittää itsensä tai olla seuraajana. Ryhmä antaa iloa tekijöilleen, mahdollisuuden kokea ja tutkia elämäänsä eri näkökulmista kuin yleensä. 

Yhteistyössä Mikkelin teatteri, Ohjaamo Olkkari, Essote ja Kajo. 

TAIDE- ryhmä Ti > klo 16 – 18

TAIDE-ryhmässä kokeillaan erilaisten tekniikoita, mutta mahdollisuus on myös vapaaseen ilmaisuun ja omiin projekteihin. Ennakkotietoa tai osaamista ei tarvita, oma innostus riittää. Välineet ja tarvikkeet saa Kajolta ja opastusta tarvittaessa.