Hyppää sisältöön

Perjantai 4.10.-4.11.

Kajon siivous  Pe > klo 10 – 11.

Ehdottomasti kajo suosituin ryhmä! Tervetuloa kerran viikossa huolehtimaan yhteisen tilamme siisteydestä. Yhdessä siivoten homma hoituu nopeasti! Mitään ennakkotaitoja ei tässäkään ryhmässä tarvita, vaan pelkällä innokkuudella pärjää hyvin. Kaikki tarvikkeet ja työnjohtokin hoituu Kajon puolesta  Siivoukseen osallistuneille pullakahvit !

Flics & Clips  /  Musacorner  Pe >  klo 11.30 – 12.45

Joka toinen torstai on Flicks & Clips ja joka toinen Musacorner.

Flicks & Clips – ryhmässä keskitytään Youtube-videoihin. Osallistua voi myös etänä Discordissa. Valittujen videoiden toivotaan olevan hyvön maun mukaisia. 

Musacornerissa kokoonnutaan katsomaan ja kuuntelemaan monipuolisesti musiikkia ja live-taltiointeja, joita ryhmän jäsen pitää vaikuttavina, hauskoina, inspiroivina tai vaikkapa voimaannuttavina. 

Videoista tai kappaleista keskustellaan katselun jälkeen ja ryhmän jäsen voi kertoa, miten kyseinen artisti, video tai kappale on häneen vaikuttanut. Kajon hengen mukaan emme arvostele vaan arvostamme toisten valintoja

RUOKARYHMÄ  Pe >  klo 13 – 15.30

Ruuanlaittoa rennosti yhdessä tehden. Mitään ei tarvitse ennalta osata; opastusta on tarjolla. Raaka-aineet, välineet ja ohjeet tulevat Kajolta. Kajon Discordin #ruokaryhmä-tekstikanavalta löytyy ”viikon ruoka” resepteineen. Ja tietenkin nautimme yhdessä pöydän ääressä kokkauksen tuloksista.

Ryhmään ilmoittaudutaan sinne keskiviikkoiltaan mennessä 
Kajon Discordin #ruokaryhmä-kanavalle.